afscheidsfotorgaafIk ben een creatieveling met de nodige levenservaring.

Mijn 2 kinderen zijn volwassen en dat geeft mij alle vrijheid om te gaan en staan waar ik wil. Dit is een groot voordeel in mijn werk als afscheidsfotogaaf.


Ik woon in Mijdrecht, in het prachtige Groene Hart van Nederland en kan van daaruit vele kanten op.


Na vele jaren in de modewereld gewerkt te hebben, heb ik in 2017 het roer totaal omgegooid.

Fotografie is altijd een grote passie geweest en het mogen vastleggen van zowel speciale als alledaagse momenten voor anderen, is het mooiste wat er is!

Niet gestyleerd, maar zoals het is, puur en integer.

Mijn creatieve achtergrond (afgestudeerd aan de mode-academie als designer) helpt mij om mooie beelden te maken en met gevoel voor compositie de momenten juist vast te leggen. 


Het vastleggen van een afscheid op documentaire wijze is van onschatbare waarde. Het is zó bijzonder om dit voor de nabestaanden te mogen vastleggen en de beelden zijn vaak troostend.

Naast het einde van het leven, fotografeer ik ook graag het begin. Het magische moment van de geboorte van een kindje leg ik voor altijd vast. Meer hierover kan je vinden op www.hesterhielkema.nl.


Natuurfotografie is een enorme uitlaatklep voor mij en in de natuur kom ik helemaal tot rust. Ik kan helemaal opgaan in de omgeving en mijn camera. Je vindt me vaak ergens buiten in de polder in het mooie Groene Hart van Nederland.


Kan ik iets voor jóu betekenen? Laat me dat weten ♥


Lieve groet,

Hester

..levensfotograaf

| OVER MIJ |

Foto: selfie ;-)